Fakturamassehandling for Billy

Lav en massehandling for dine fakturaer i Billy

Start her

Med dette værktøj kan du lave en massehandling for dine fakturaer i Billy. Lige nu kan du sende rykkere for alle forfaldne fakturaer.

Du indtaster din API-nøgle for dit Billy-regnskab for at hente liste af dine forfaldne fakturaer. Herefter kan du markere dem du vil sende rykkere for. Systemet sender derefter en rykker til hver markeret faktura.

Denne service er gratis (ind til videre).

Fakturamassehandling

Indsæt din Billy API-nøgle for at starte.


Status:
Virksomhed:
Valgt Nr. Dato Forfaldsdato Kunde Beløb

Hvordan finder jeg en API-nøgle til Billy?

Du kan oprette en API-nøgle i Billy, som giver adgang til dit regnskab til andre programmer og services som denne. Billy har en guide til hvordan du opretter en API-nøgle.

Hvordan virker det?

Når du har indtastet din API-nøgle, henter vi alle dine kontakter og fakturaer ind. Derefter præsenteres du for en liste med alle forfaldne faktuaer. Du kan nu vælge dem du vil sende rykkere for. Herefter trykker du på "Send rykkere", og vi sender en rykker til hver af de valgte fakturaer.

Hvordan ser rykkeren ud

Vi bruger samme rykker som i Billy. Faktisk er det Billy der sender rykkeren. Vi bruger den samme tekst som du har indstillet i Billy. Der sendes på dansk eller engelsk, alt efter hvilket sprog din kontaktperson er indstillet til. Hvis der er flere kontaktpersoner for den samme kontakt, sender vi til alle kontakpersonerne. Vi sender dog kun til dem der har en email indtastet.

Der skete en fejl?

Send en mail til tools@kp-consult.dk med dit CVR-nummer og API-nøgle, så kigger vi på det.

Hvordan med databeskyttelse?

Vi bruger din API-nøgle til at udlæse relevant information fra dit Billy-regnskab. Alt databehandling sker direkte i din egen browser. Ingen information sendes til vores servere, og vi kan ikke se noget af din information.