Let indberetning af EU-salg uden moms til SKAT fra dit regnskab hos Billy

Træk automatisk al relevant data fra dit Billy regnskab, og slip for tastearbejdet hos SKAT

Start her

Hvis du sælger til virksomheder i EU med omvendt betalingspligt for moms, skal du indberette alle salg til SKAT, fordelt på debitor og periode. Vi analyserer dit regnskab, og danner automatisk en fil med alt den relevante data, som let kan indsendes hos SKAT. Du kan herved slippe for alt tastearbejdet og få mere tid til at fokusere på din virksomhed.

Du indtaster din API-nøgle for dit Billy-regnskab og vælger hvilke perioder du vil have data for. Herefter modtager du en e-mail med filen til SKAT vedhæftet. Denne kan du indsende til SKAT under menupunktet "EU-salg uden moms" efter at have logget ind på SKAT.dk med NemID.

Denne service er gratis de første 3 gange du benytter den pr. CVR-nummer, herefter koster det 49,- + moms hver gang. Sammen med indberetningsfilen modtager du et link til betaling.

Lav en indberetningsfil

Udfyld felterne, og du vil modtage en indberetningfil på din e-mail. De første 3 gange er gratis pr. CVR-nummer, herefter koster det 49,- + moms pr. indberetningsfil.Vælg de måneder, som skal medtages i indberetningsfilen:
Hvordan finder jeg en API-nøgle til Billy?

Du kan oprette en API-nøgle i Billy, som giver adgang til dit regnskab til andre programmer og services som denne. Billy har en guide til hvordan du opretter en API-nøgle.

Hvad gør jeg med filen jeg har modtaget på email?

Filen indeholder alle indberetninger i et format som SKAT forstår. Du kan indsende denne på SKAT.dk efter at være logget ind med dit virksomheds-NemID. SKAT har en vejledning til hvordan du gør.

Hvorfor blev der ikke fundet noget salg i perioden?

Hvis vi ikke har fundet noget EU-salg uden moms for den valgte periode, mens der burde være noget, kan det skyldes flere ting. Du skal tjekke om dit Billy-regnskab er sat korrekt op. De enkelte debitorer skal stå korrekt med hensyn til kundetype (privat/virksomhed), moms/VAT-nummer og med korrekt land. Derudover skal dine fakturalinjer have produkter med korrekte moms-koder. Specielt kigger vi efter moms-koderne "Salg af varer/ydelser til andre EU-lande". Hvis dine produkter er indstillet med "Normalt salg af varer/ydelser" som moms-kode, er dette korrekt. Til sidst skal alle relevante indtægter være foretaget via en faktura i Billy.

Hvad med trekantshandel?

Vi understøtter desværre ikke trekantshandel, da dette ikke er data der direkte kan fremfindes i et Billy-regnskab. Vi indberetter kr. 0 i trekantshandel for alle debitorer.

Hvorfor passer totalbeløbet ikke med Rubrik B?

Siden der skal indberettes til SKAT i hele kroner, men fakturering foregår i ører, kan der være en lille forskel på totalbeløbet og beløbet i Rubrik B, da der foretages løbende afrunding for hver virksomhed, mens totaltallet kun afrundes én gang.

Hvordan med databeskyttelse?

Vi bruger din API-nøgle til at udlæse relevant information fra dit Billy-regnskab, hvorefter vi smider nøglen og alle regnskabsdata væk. Vi gemmer kun information om hvilke CVR-numre og e-mail-adresser der har benyttet vores service hvornår i forhold til vores fakturering.

Kan man få mængderabat?

Er du revisor eller bogholder, og har brug for at udtrække data for mange virksomheder, så kontakt os på tools@kp-consult.dk for at høre mere om vores mængderabatter.