CVR masseopslag

Få et Excel-ark med firmainformationer

Start her

Med dette værktøj kan du foretage masseopslag i CVR ud fra din egen liste af CVR-numre. Vi giver dig et Excel-ark med resultatet, som indeholder firmanavn, branchekode, etc.

Prisen for denne service er 400,- + moms per opslagsliste op til 5000 CVR-numre.

Foretag masseopslag

Indsæt din liste af CVR-numre her, og vi sender dig en email med resultatet inden for 10 minutter.Indsæt listen af CVR-numre her. Enten ét per linje, eller komma-adskilt.


Ved tryk på ovenstående knap foretager vi et opslag for hvert CVR-nummer du har bedt om. Resultatet sendes til din email. Vi trækker samtidig betalingen på dit kort - medmindre du har valgt den gratis demo-udgave.

Hvordan virker det?

For hvert CVR-nummer du giver os, foretager vi et opslag i CVR, og sender dig resultatet som en Excel-fil til din email.

Hvor mange CVR-numre kan jeg få slået op?

Vi slår de første 5000 numre i listen op. Hvis du vælger demo-udgaven, slår vi de første 10 numre op gratis. CVR-numre ud over grænsen bliver ignoreret.

Jeg har brug for mere end 5000 opslag!

Klip din liste op i flere lister på højst 5000 CVR-numre hver, og brug værktøjet én gang pr. liste.

Hvordan med databeskyttelse?

Den indsendte liste af CVR-numre bliver brugt til at foretage opslaget hos CVR, og efter at resultatet er sendt til din email, smider vi alt data væk igen. Det eneste vi gemmer, er det faktum at du har foretaget et opslag i forhold til vores regnskab.

Det virker ikke?

Hvis du mod forventning ikke har modtaget en mail, eller der ikke er data i filen, så skriv til os, og så refundérer vi din betaling.