Konkursovervågning af dine kontakter i e-conomic

Få besked hvis en af dine kunder går konkurs

Start her

Med dette værktøj får du automatisk en besked i din indbakke, hvis en af dine kunder går konkurs. Derved kan du bedre styre din kreditgivning og potentielt undgå store afskrivninger.

Du indtaster din API-nøgle for dit e-conomic-regnskab for at opsætte overvågningen. Herefter vil du automatisk modtage en e-mail, hvis en af dine kunder i dit kundekartotek hos e-conomic går konkurs. Vi tjekker dagligt, og overvågningen fortsætter indtil du selv stopper den.

Prisen for denne service er 59,- + moms per måned, eller 350,- + moms per år, ved årlig forudbetaling. Abonnementet fortsætter indtil du selv stopper det.

Opsæt konkursovervågning

Tryk på knappen for at oprette forbindelse til din e-conomic-konto, som du vil opsætte konkursovervågningen på.

Forbind til e-conomic

Hvordan virker det?

Dagligt bruger vi din API-nøgle til e-conomic til at hente en liste af alle dine kontakter i e-conomic. For hver kontakt tjekker vi det indtastede CVR-nummer hos virk.dk. Hvis virksomheden ikke står med status aktiv/normal, sender vi dig en e-mail med denne information. Vi sender kun én besked pr. CVR-nummer. Hvis et CVR-nummer skifter status flere gange, sender vi dig ikke yderligere beskeder..

I missede en konkurs hos en af mine kunder?

Vi tjekker dagligt alle dine kunder hos CVR ud fra CVR-nummeret. Hvis kunden ikke stod i dit kartotek, eller ikke stod med korrekt CVR-nummer, så har vi ikke kunnet slå virksomheden op hos CVR. Det kan også være CVR-registeret har været utilgængeligt, og så får vi først informationen når der igen er adgang.

Hvordan stopper jeg abonnementet?

Send en mail til tools@kp-consult.dk med dit CVR-nummer og besked om at du vil have stoppet abonnementet, så ophører det pr. den dato vi modtager e-mailen.

Hvordan med databeskyttelse?

Vi bruger din e-conomic-adgangsnøgle til at udlæse relevant information fra dit e-conomic-regnskab. Vi opbevarer denne adgangsnøgle lige så længe dit abonnement kører, hvorefter vi smider den væk sammen med al data omkring dine kunder. Mens abonnementet kører, henter vi løbende en liste af dine kunder fra dit regnskab hos e-conomic, og tjekker om de er gået konkurs eller andet hos CVR. Vi gemmer herefter kun information om hvilke CVR-numre og e-mail-adresser der har benyttet vores service hvornår i forhold til vores fakturering.

Kan man få mængderabat?

Er du revisor eller bogholder, og har brug for at overvåge mange virksomheder, så kontakt os på tools@kp-consult.dk for at høre mere om vores mængderabatter.